PHERO-X Wangian Perangsang Seksual Wanita

Bayangkan ANDA Boleh Buat Wanita Di Sekeliling Merasakan Adanya Daya TARIKAN SEKSUAL YANG KUAT Terhadap Diri ANDA!!
Para pelawat sekalian,

  • Bagaimana jika ANDA baru sampai dan buka sahaja pintu pejabat, semua perempuan yang berada di situ MERENUNG dan MEMUJI bau anda? 
  • Bagaimana jika ANDA menghampiri seorang wanita dan dia terus merasakan ada perasaan TERTARIK kepada ANDA
  • Bagaimana jika orang yang selama ini sombong dengan ANDA, mula MENGHAMPIRI dan BERTEGUR SAPA?
  • Bagaimana jika dia lebih MERASA RELAKS dan PERCAYA ketika bersama ANDA
  • Bagaimana jika setiap kali ANDA melalui satu-satu kawasan pejabat, akan ada MATA NAKAL yang melirik MEMERHATIKAN tingkah laku dan langkah kaki ANDA
  • Bagaimana jika dia TERTARIK kepada ANDA tanpa sebab yang LOGIK?
  • Bagaimana jika lelaki lain cemburu, tetapi MENGAGUMI KEJAYAAN ANDA dengan wanita?

Ingin Memikat Wanita Idaman?
Phero-X Adalah Produk Untuk Anda!
Pheromones Dengan 25x Ganda Lebih Konsentrasi


HARGA PASARAN RM99
HARGA INTERNET: RM79


>>Beli <<
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Siapa Yang Perlukan Phero-X Ini? 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Untuk pengetahuan anda, Phero-X BUKAN khusus untuk golongan lelaki sahaja. Tapi ia boleh digunakan oleh semua golongan. Phero-X bukan saja mampu menaikkan rasa berahi perempuan, tapi ia juga MAMPU Membuatkan orang disekeliling anda berasa SELESA dan RILEKS apabila berada dekat dengan anda. Jadi urusan komunikasi anda menjadi lebih mudah.

Dan banyak lagi kegunaan yang boleh anda applikasi dalam pelbagai situasi. Ia bergantung kepada tujuan dan bagaimana anda mahu menggunakannya. Ada sesetengah orang gunakannya untuk jadi playboy, ada yang hanya untuk memikat semula kekasih hati yang telah 'pergi'. Apa yang penting, anda tahu apa tujuan anda menggunakannya. Bak kata Nabil, "lu pikir la sendiri" ;)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Apa Itu Phero-X Yang Sebenarnya?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Phero-X adalah merupakan ‘Pheromone’ (Libido Pheromone). Pheromones adalah bau semula jadi yang dikeluarkan oleh badan untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkah laku ketika berkomunikasi secara sedar atau tidak.

Sekarang telah diketahui bahawa tingkah laku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini dapat membantu ANDA menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina.

Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. Maka tidak hairanlah kenapa ada lelaki yang mukanya tidaklah sehensem mana, perangai pun teruk tetapi mempunyai teman wanita yang baik dan cantik bak bidadari. Ini kerana ia dipengaruhi oleh pheromone yang dihasilkan oleh lelaki itu sendiri yang membuatkan wanita itu 'melekat' dengannya.

Dan sekarang ANDA bertuah kerana dengan kuasa pheromone dari Phero-X, ia boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap ANDA.


Phero-X mengandungi pheromone manusia tulen jenis (5-Alpha-Androst-16-En-3-One), yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat (3-5 kaki) dengan ANDA merasa tertarik kepadanya. Wanita akan memuji bau si pemakai yang begitu menarik dan sedap (sebenarnya mereka tertarik pada pheromone yang terkandung dalam Phero-X).

Phero-X BUKAN pheromone yang  berasal dari haiwan, jadi ANDA boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromone telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan lebih perhatian dari lelaki. Saintis antarabangsa yang mencipta produk ini jamin 100% penggunaan Phero-X  akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan ANDA.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kesan Penggunaan Phero-X
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Selepas menggunakan Phero-X, ANDA akan dapat lihat perubahan kesan dari penggunaannya dalam tempoh 1-3 minggu. Ianya bergantung kepada berapa banyak ANDA berinteraksi dengan wanita. Selepas 3-8 minggu ANDA akan dapat lihat perubahan positif dalam hidup ANDA. Secara tidak langsung akan meningkatkan keyakinan diri disebabkan oleh semua respon positif yang diterima seperti:


* Kesan Phero-X berbeza bagi setiap individu. Ia bergantung kepada kekerapan penggunaan.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Preview Produk Pheromones Phero-X
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Isipadu Phero-X hanya 5mL. Tetapi walaupun isipadunya kecil, ini tidak bermaksud ia cepat habis. Phero-X adalah merupakan PATI dan hanya setitik bagi setiap kali anda gunakannya sudah memadai. Penggunaan Phero-X yang banyak tidak akan mempengaruhi apa-apa. Ianya hanya perlu digunakan dengan kerap sahaja, bukan banyak.Cara-cara Menggunakan Phero-X

Anda boleh lihat cara pemakaian atau penggunaan Phero-X ini. Ia sama seperti anda menggunakan mana-mana minyak wangi. Tidak kira tua atau muda, ANDA akan rasai "Getaran & Aura". Gunakan hanya setitis Phero-X pada nadi tangan dan leher anda secepat 17 saat sahaja, dan ia akan berkekalan sehingga 6 jam lamanya.

Phero-X akan bersatu dengan peluh dan akan menghasilkan satu bau yang amat unik, ini akan membuatkan kebanyakan wanita tidak senang duduk. Dengan aura Kejantanan yang tinggi, ANDAi dapat memberikan rasa percaya terhadap setiap orang yang anda temui. Sesuai untuk memikat orang tersayang dengan meningkatkan aura keterampilan. Amat sesuai untuk golongan kenamaan dan ‘businessmen' yang sering menemui pelanggan atau individu yang sering bersosial.

Sukar untuk dikupas secara terperinci kesan-kesan penggunaan pewangi berhormon kerana terlalu banyak jenama dalam pasaran. Tetapi setelah kami mencuba sendiri produk keluaran Morgan Labs dari Rusia ini iaitu Phero-X, ia memang produk pheromone paling membanggakan! Ia menjadi pelopor kepada produk-produk pewangi hormon yang ada dalam pasaran sekarang ini.Apa Yang Membezakan Phero-X Dengan Lain-Lain Jenama Yang Ada Di Pasaran?

Kebanyakan jenama lain, mempunyai campuran pheromones yang tidak seimbang. Phero-X dicipta bukan untuk memikat binatang atau haiwan. Ia dirumus untuk memikat manusia. Kebanyakan produk pheromones yang berada di pasaran menggunakan pheromones sintetik haiwan, kerana ia murah dan mudah untuk dihasilkan secara banyak. Phero-X bukan mengenai kuantiti, tetapi ia mengenai kualiti dan dicipta khusus untuk memikat manusia.
Apa yang akan ANDA miliki nanti adalah pheromones manusia yang tinggi nilainya, pada gred yang paling tulen, 100% (androstenone) 5-Alpha-Androst-16-En-3-One dan tiada campuran pheromones lain. Tetapi Phero-X tidak berhenti di situ. Ada produk lain mendakwa paling berkuasa, tetapi Phero-X adalah satu-satunya jenama yang dikeluarkan oleh makmal Morgan Labs di Rusia yang dibenarkan dijual di USA dan EROPAH dengan 25x ganda kepekatan bahan aktif.

Ini bermakna 25 kali ganda lebih kuat dari jenama-jenama pheromones terkemuka! Bandingkan kami dengan pesaing-pesaing pheromones yang ada, anda akan dapati tiada produk lain yang boleh menandingi Phero-X dalam pasaran sekarang.

HARGA PASARAN RM99
HARGA INTERNET: RM79


P.S - Phero-X Pheromone bukanlah minyak pengasih yang berunsurkan kepada perkara negatif. Ia dicipta secara saintifik untuk meningkatkan keharmonian kehidupan berumah tangga dan meningkatkan keterampilan diri di dalam pergaulan bersama masyarakat.

P.S.S - Kesan keatas setiap individu adalah berbeza. Produk Phero-X dihasilkan oleh makmal Morgan Labs LCC dan ianya tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan.

P.S.S.S - Kami telah beroperasi sejak dari tahun 2009 lagi dan telah menjual beribu botol Phero-X (kesemuanya selamat sampai ke tangan pembeli). Jadi anda tidak perlu takut atau ragu-ragu untuk berurusan dengan kami. Terima Kasih.

Phero-x, phero-x malaysia, minyak wangi, pheromone cologne, pheromone perfume, human pheromone, athena pheromone,pheromone reviews, androstenone pheromone concentrate, pheromone spray,pheromone oil, only pheromone brand seen, pheromone traps, pherlure pheromone cologne, human pheromones, pheromone perfume, pheromone cologne scent, human pheromones, pheromone cologne, marilyn miglin, pheromone perfume humans, human pheromone odor, pheromone cologne, human pheromone trigger, pheromone products, human pheromones, athena pheromone 10x, athena institute, winnifred cutler, pheromone cologne, pheromone products, human pheromones, best pheromone, human pheromones, natural pheromones, androstenone pheromone concentrate coast, money back guarantee, human pheromone, pheromone cologne, pheromone spray dogs, pheromone spray puppies, human pheromones, pheromone perfume, pheromone cologne, primal instinct, pheromone cologne, human pheromone, money back guarantee, seen on tv, koleksi minyak wangi, harga minyak wangi, jenama minyak wangi, minyak wangi silky girl, memikat, memikat wanita, memikat lelaki, nak berkenalan, laman berkenalan, berkenalan yang, berkenalan kat, pewangi, nafsu berahi, nafsu sedarah, 17tahun nafsu, nafsu lelaki, nafsu perempuan, nafsu wanita, nafsu adalah nafas, nafsu pelajar, nafsu video, hawa nafsu